Mijn massages zijn vooral bedoeld om het lichaam en geest even tot rust te laten komen. Verbinding maken met jezelf en weer even bewust zijn van jezelf. Lees hieronder verder om je keus te maken.

Stoelmassage

De stoelmassage is een korte laagdrempelige vorm van massage. In circa een kwartier tijd worden jouw nek, schouders en rug gemasseerd. Deze stoelmassage is over de kleding heen.

Ontspanningsmassage – schouders, rug, nek

Deze massage is gericht op een meer ontspannen gevoel van nek, schouders en rug. De massage is liggend op de massagetafel met ontblote rug. De massage duurt ca 30 minuten.

Ontspanningsmassage – full body

Een full body massage zorgt voor een volledige ontspanning. Behalve de rug, schouders en nek worden ook de armen en benen meegenomen. Ik gebruik bij deze massage veel technieken uit de Lomi Lomi massages. Deze massagestijl is afkomstig uit Hawaii. De Lomi Lomi massage is spiritueel georiënteerd. De Lomi Lomi kenmerkt zich door lange strijkingen en wordt afgewisseld met traditionele methodes om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Bijna het hele lichaam wordt gemasseerd, al naar gelang jouw wensen. De massage is liggend op de tafel. De massage duurt circa een uur.